Tillbaka

Följande viner kommer från GlenWood, en familjeägd vingård i Franschhoek, som producerar små volymer av viner med högsta kvalitet, endast några få procent av tillverkningen exporteras:
GlenWood Merlot 2013
Ett elegant medelfylligt vin med stor intensiv smak av choklad, mogna svarta bär och utsökta tanniner med en aning mint på slutet. Passar till rätter av lamm eller nötkött.

Endast restaurang

GlenWood Shiraz 2008
Har jäst i små öppna kar och lagrats 11 månader i små franska ekfat vilket gett vinet en stor fyllighet med klingande fruktsyra och ekton med kryddig, rökt, syltig arom av plommon. Passar till rätter av gris, lamm eller nötkött.

Endast restaurang

GlenWood Merlot/Shiraz 2012
har jäst i små öppna kar och lagrats 14 mån på små ekfat. Resultatet har blivit ett rikt fruktigt vin, med mjuka fina tanniner och utsökt smak av mogna bär. Detta medelfylliga vin blir ett utmärkt val till både kryddiga rätter och mustiga grytor, men kan med fördel också avnjutas utan mat. Ett vin med högsta kvalitet.

Endast restaurang

GlenWood Semillon VS 2011
Utvalda druvor har fått jäsa 3 månader på vildjäst och lagrats 12 månader på jästfällningen. Det har gett ett välbalanserat vin med spännande nöt och honungssmaker som kommer att utvecklas med tiden. Passar till ljust kött, fisk och skaldjursrätter fån medelhavet

Endast restaurang

GlenWood Chardonnay Unwooded 2012
Intensiva lager av citrus och tydig ton av gröna äpplen gör den till en utmärkt följeslagare till seafood och lätta medelhavrätter.

Endast restaurang

GlenWood Chardonnay VS 2010
Känt som ett av Sydafrikas bästa Chardonnay viner. Jäst och lagrat på nya franska ekfat ger det en rik, smörig smak med ton av mandel och vanilj med en kvardröjande eftersmak av persikor och citrus. Strålande till stekta/grillade och rökta fiskrätter.

GULDMEDALJ I DECANTER MAJ 2010!

Endast restaurang


Mer information om Glenwoods viner finns på:
www.glenwoodvineyards.co.zaKomplett prislista till restaurang, hotell, café och grossist beställes via
pontus.tinmark@vinsyd.se

Mer information om våra viner finns också på
www.godadrycker.com


Pontus Tinmark
VIN SYD
FALSTERBO
pontus.tinmark@vinsyd.se
Senast uppdaterad: 2015-04-05