Tillbaka

Vrede en Lust som är holländska och betyder FRED OCH IVER, grundades 1688 av Jacques de Savoye. Han planterade de första vinrankorna redan 1691. 1966 startade familjen Buys en ny era på Vrede en Lust, återskapade vingården och renoverade byggnaderna. Logon på etiketten kombinerar delar av Hugenottkorset och ornament från familjen Buys vapensköld. Viner produceras med respekt för ekologi och med engagegemang för total kvalitet.


Jess Rosé 2013
Ett underbart lätt vitt vin för varma sommardagar eller kvällar. En explosion av mogna röda körsbär, vattenmelon och jordgubbar, kombinerat med doft av röda sommarfrukter och mjukt avslut. Passar till sallader, osträtter, pasta, pizza, fisk och utmärkt till skaldjur. Njut det till grillat kött och lätta curryrätter.

Endast restaurang

Sauvignon Blanc 2012
Har en doft av sparris, koncentrerade gröna fikon, en aning nyklippt gräs och krusbär. Får munnen att vattnas av syrlig lime och friskt avslut.

Endast restaurang

Sarah Chardonnay Chenin Blanc 2013
Intrikat doft av päron och tropisk frukt. Den fruktiga aromen följer med i smaken med ett slut av honungsmelon Ett underbart, lätt vitt vin för varma sommardagar och kvällar.

Endast restaurang

The Red Lady 2013
Den delikata fruktdoften av merlot kommer att fresta både doft och smaksinne. Drick nu eller inom 5 år

Endast restaurang

Mer information om Vrede en Lusts viner finns på:
www.vnl.co.za/Komplett prislista till restaurang, hotell, café och grossist beställes via
pontus.tinmark@vinsyd.se

Mer information om våra viner finns också på
www.godadrycker.com


Pontus Tinmark
VIN SYD
FALSTERBO
pontus.tinmark@vinsyd.se
Senast uppdaterad: 2014-12-22